Mjölby, Mjölby

Berggatan 12

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Villa

TREVLIGT HUS MED ETT BRA LÄGE PÅ MJÖLBY ÖSTRA!

Tillfälle för er som söker ett mysigt hus med ett mycket bra läge på Mjölby Östra och skogen runt knuten!

Välkomna till Berggatan 12! Med ett kanonläge på Mjölby Östra finner ni ett fint hem som är uppfört 1953. Här på en lugn och familjär gata finns nu möjligheten att förvärva detta trevliga hus om en total yta på 150 kvadratmeter fördelat på två våningsplan och källare. Till huset hör en insynsskyddad och lummig trädgård med pool, fruktträd samt ett stort inglasat uterum. Trädgårdens läge ger tomten perfekta solförhållanden från morgon till kväll. Det finns bra parkeringsmöjligheter på gatan utanför huset. Fiber finns indraget och elbilsladdare finns installerad. Huset värms upp via fjärrvärme.

Denna villa om 4 rum och kök passar utmärkt för den lilla familjen. När ni kliver in i huset möts ni av en rymlig och välkomnande hall med avhängningsdel, gästtoalett, ett smakfullt kök samt ett stort vardagsrum med matplats och en öppenspis. Från vardagsrummet tar ni er ut till ett härligt inglasat uterum med plats för både ett större matbord och en loungedel. Uterummet är den givna platsen att umgås på mellan vår och höst!

Övervåningen erbjuder en möblerbar hall, duschrum med wc och två sovrum åt vardera håll om hallen. Det ena sovrummet går att dela av och tillföra ytterligare ett sovrum vid behov.
Källarplanet erbjuder ett gästrum, flera praktiska utrymmen och tvättavdelning. Nuvarande ägare har påbörjat en renovering av ett blivande badrum i anslutning till gästrummet.

Här på Berggatan bor ni med närhet till skogen med stigar och joggingspår. Ett stenkast bort finns fotbollsplaner, ishockeyhall, tennishall och utegym. I närheten finns skolor och förskola. Mjölby erbjuder goda pendlingsmöjligheter via tåg till bland annat Motala, Linköping och Norrköping.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna