Mjölby, Mjölby

Gärdsmygsvägen 12

Såld
  • 8 rum
  • 175 + 44 kvm
  • Villa

VÄLSKÖTT HUS PÅ ATTRAKTIVA ÖSTRA!

Nu har vi det stora nöjet att saluföra denna trevliga fastighet på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Hus HUSET ÄR ? beläget på attraktiva Mjölby Östra. Detta mysiga hem väntar nya ägare!

Välkomna till Gärdsmygsvägen 12! Nu finns möjligheten för er som söker ett välskött och välplanerat hus i ett familjärt område. Med en boyta om 175 kvadratmeter fördelat på två våningsplan erbjuder huset hela 8 rum och kök och flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen.
Entréplanet omfattar en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, rymligt och ljust vardagsrum. Intill vardagsrummet finner ni matplatsen och köket. Vidare på entréplanet finner ni två sovrum, ett helkaklat badrum, tvättavdelning och ett vidbyggt garage med bra förvaringsmöjligheter. I den bakre delen av garaget finns en relaxavdelning med bastu och dusch. Från matplatsen når ni uteplatsen i söderläge och från tvättavdelningen kommer ni ut till det inglasade uterummet.

Övervåningen erbjuder ett stort allrum. På vänster sida finner ni ett rymligt sovrum och ett gästrum/kontor. På höger sida finns ytterligare två sovrum. Husets andra våtutrymme finner ni centrerat på övervåningen med dusch och wc.

Trädgården om cirka 775 kvadratmeter är lättskött med fina gröna ytor och insynsskyddad tomt med buskar som skärmar av mellan grannar. På trädgården finns flertalet fruktträd och bärbuskar så som äppelträd, plommonträd och björnbärsbuskar. Gillar ni att odla finns goda möjligheter då trädgården har ett mycket bra solläge i sydväst. Huset har flera uteplatser som följer solens rotation från morgon till kväll vilket ger många härliga soltimmar på dygnet. På trädgården finns en lekstuga för dom småbarnen.

På Gärdsmygsvägen 12 bor ni med närhet till förskolor, skolor och lekpark. Ett stenkast bort finns trevliga promenadstigar och motionsslingor i närliggande skogsområden runt Måndalen.

Välkommen med in intresseanmälan!

Mer om mäklarna