Mjölby, Mjölby

Kartgränd 3

  • 7 rum
  • 268 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 995 000 kr

STÅTLIGT HUS MED PÅKOSTADE MATERIALVAL OCH POOL!

Här erbjuds ett hem med påkostade och kvalitativa materialval. Nuvarande ägare har med stor noggrannhet och planering skapat ett hem där fokus har varit hög standard både interiört och exteriört. Huset erbjuder stora och härliga sociala ytor att umgås på. Här har ni ett hem med en känsla av medelhavet och er egen oas strax utanför dörren. Huset har allt och lite till!

Huset är beläget på en välskött tomt med ett härligt poolområde (8m*4m) som erbjuder trevliga sociala ytor och många soltimmar på dygnet. Via den stenlagda uppfarten leds ni till huset med gott om utrymme för flera bilar. Huset har till stora delar insynsskyddad tomt som skärmas av med buskar och mur med fin belysning. Till huset finns ett vidbyggt garage med förrådsdel om ca 30 kvm. Garaget är inrett med klinkergolv, golvvärme och elektroniskt port.

Villans cirka 300 kvadratmeter är fördelade på två våningsplan. Via den centrerade entrén kliver ni in i huset och här möts ni av en öppen och luftig planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Denna yta är den givna samlingspunkten i huset med stora fönsterpartier och flera utgångar som till poolområdet. Till huset finns ett påkostat kök med maskiner från välkända märken. Vidare erbjuder entréplanet ett sovrum, ett fräscht helkaklat duschrum med mässingdetaljer och tvättavdelning med access in till garaget. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Via den stilrena trappan med glasräcken leds ni upp till övervåningen med gjutet plan och vattenburen golvvärme. Här finner ni en möblerbar hall med utgång till den härliga terrassen med fina glasräcken, ett spabad och loungedel. Terrassen är gediget byggd för att klara tyngden från spabadet. Vidare erbjuder övervåningen två sovrum i fil, ett kontor/gästrum och smakfullt helkakalt duschrum med fina mässingsdetaljer. Husets master bedroom är rymligt med stora fönsterpartier som vetter mot trädgården. I anslutning till sovrummet finns en drömmig walk in closet och ett påkostat badrum med både badkar och dubbeldusch. Hela denna yta känns som en hotel suite.

Huset värms upp via fjärrvärme och på varje våningsplan finns en AC som ger en behaglig inomhustemperatur under sommaren. Poolen har ett förmånligt poolavtal för uppvärmning. Detta hus passar er som värdesätter en hög boende standard med trevliga sociala ytor samtidigt som huset kan erbjuda upp till 5 sovrum för den stora familjen. Välkommen hem!


För mer info vänligen kontakta mäklaren på 070 33 41 928 eller daniel.lahdo@skandiamaklarna.se


Välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mjölby, Mjölby

Kartgränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.