Lundby/Centralt, Mjölby

Grytbergsringen 3

  • 5 rum
  • 180 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

Stilfull och lyxig villa utöver det vanliga

Välkommen till en unik och lyxig enplansvilla med loftdel, dubbelgarage och härligt poolområde på en lugn återvändsgata med centralt läge i Mjölby!
Detta hus uppfördes 2012 och erbjuder ett fantastiskt trevligt boende för familjen. Här finns det mesta man kan önska när det gäller moderna, stilrena och påkostade inredningsdetaljer, materialval och köksutrustning. Planlösningen erbjuder en rymlig och luftig planlösning med superfina sällskapsytor och öppen planlösning mellan det exklusiva köket med stor köksö, matplats och vardagsrum. Utrymmena får ett generöst ljusinsläpp via fönster och glasade altandörrar i två väderstreck samt en rymlig känsla med tak öppet till nock. Via de glasade skjutdörrarna vid vardagsrumsdelen når du det härliga poolområdet. Ovanför köket finns ett spektakulärt loft som nås via en spiraltrappa vid köket. Loftet kan med fördel användas som sovrum, extra tv-rum eller kontor. Till höger om entré, vardagsrum och kök finns en praktisk tvättstuga/groventré samt husets fantastiskt fina "master bedroom" med anslutande badrum och en praktisk walk in closet inredda med stilfulla, moderna färger och material. På vänster sida om Vardagsrummet finns en avdelning med två rymliga sovrum samt ett stort, lyxigt badrum med rymligt duschutrymme, nedsänkt bubbelbad och två handfat. Även detta badrum är inrett med tidlösa och mycket smakfulla materialval. Badrummet har även access till poolområdet. Vidare finns ett fristående dubbelgarage med bred motordriven port. Framför garaget finns stensättningar med parkeringsmöjligheter för flera bilar. Det inbjudande och läckra poolområdet har ett perfekt läge för många soltimmar och får insynsskydd av byggnaderna samt uppvuxna tujahäckar.

Här bor du representativt och bekvämt i en modern, lyxig villa i ett lugnt villaområde nära centrum, skolor, pendel, mataffärer och övrig service. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lundby/Centralt, Mjölby

Grytbergsringen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.