Eldslösa, Mjölby

Grönsaksvägen 31B

Besiktigad
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 2 595 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fräscht och välplanerat kedjehus med perfekt läge!

Välkommen till ett mycket fint kedjehus på Grönsaksvägen 31B i Eldslösa!

Här bor familjen bekvämt i ett välplanerat och smakfullt inrett 1½-planshus i Mjölbys östra stadsdel med perfekt och barnvänligt läge där tomten angränsar till allmänt grönområde med lekplats.

Nuvarande ägare har sedan 2019 utfört en rad förbättringar och renoveringar. Bland annat har man byggt ett uterum och stor altan på husets baksida, renoverat kök och vardagsrum, totalrenoverat och byggt om ett lyxigt badrum i entréplanet samt installerat en luftvärmepump mm.

På husets baksida finns ett härligt inglasat uterum samt ett stort soldäck med grillplats i läge för eftermiddags- och kvällssol. Tomt och uteplatser ramas in av insynskyddande plank och häckar.

Entréplanet erbjuder trevliga sociala ytor med ett stort kök med köksö och ett ljust, rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Vidare finns ett nyrenoverat badrum med duschhörna och tvättstuga, ett sovrum samt bra förrådsutrymmen. På övervåningen finns två sovrum och ett badrum.

Här bor du med nära förskolor, skolor, skog och natur samt med bekväma avstånd till resecentrum och mataffärer mm. Fastigheten har en del i en samfällighet där vatten, avlopp, och avfall ingår i avgiften. Det finns även möjlighet att hyra garage.

Välkomna att anmäla er till visningarna!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eldslösa, Mjölby

Grönsaksvägen 31B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.