Carlslund, Mjölby

Carlslundsvägen 20

Såld
  • 6 rum
  • 182,5 kvm
  • Villa

NYBYGGT, STILRENT OCH RYMLIGT ENPLANSHUS!

Nu har vi nöjet att saluföra ett nytt och fräscht enplanshus som är beläget på natursköna Carlslund. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till naturen.

Välkomna till Carlslundsvägen 20! Nu finns möjligheten för er att förvärva ett nybyggt och välplanerat enplanshus med skogen som granne. Här bor ni bekvämt med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning som erbjuder stora och öppna sociala ytor. Huset har en boyta om 182,5 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök.

Huset är välplanerat och erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Redan vid hallen möts ni av en härlig atmosfär med rymd och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Rakt fram från hallen finner ni ett stilrent Marbodals kök med beiga luckor och stenbänksiva. Köket erbjuder även en stor köksö med bra förvaringsmöjligheter. Intill köket finns matplatsen och vardagsrummet som flyter ihop till en stor öppen social yta. Denna yta är den givna samlingsplatsen i huset. Vidare finner ni ett smakfullt helkaklat duschrum med wc. Huset har en separat groventré med tvättavdelning och teknikrum. Den bakre delen av huset erbjuder ett allrum, tre sovrum och ett stort helkaklat badrum. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan.

Trädgården är grovplanerad med en baksida som gränsar mot skogen. På tomten finns möjlighet att uppföra ett garage. I närheten finns en nyanlagd lekpark för de små barnen. Till centrum, resecentrum och skolor finns fina cykelvägar.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna