Mellösa, Mellösa

Stenhagsvägen 9

Besiktigad
  • 6 rum
  • 104 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 695 000 kr

Hus med garage och källare i barnvänligt område!

Varmt välkomna till Stenhagsvägen 9 och detta hus som erbjuder pool, garage samt fin trädgård för lek och spring.
Här möts ni av 104+136 kvadratmeter fördelat på entréplan plan samt källare. Stort hus med totalt 6 rum varav 4 sovrum samt väldigt gott om förvaring. Intilliggande garage med eldriven port för smidig access.
Stort kök som rymmer gott om plats för större matbord. Spis, diskmaskin samt kyl och frys har nyligen blivit bytta. Vardagsrummet finner ni intill köket med stora fönsterpartier samt utgång mot baksidan och den härliga poolen. Badrummet på entréplan finner ni i anslutning till hallen med genomgående plastmatta i fint skick. 3 av total 4 sovrum finner ni även här uppe varav det ena är master bedroom med egen utgång till det stora uterummet på baksidan.

Inredd källare även den med fina sociala ytor samt en relaxavdelning med bubbelbadkar och bastu (finns för tillfället inget aggregat i bastun). Gillestuga med braskamin som installerades 2018 som höjer mysfaktorn. Ytterligare ett sovrum samt toalett finner ni här nere i anslutning till gillestugan. Den andra delen av källaren innefattar ett flertal rum med väldigt bra förvaringsytor. Härifrån kommer man även upp till garaget om man inte vill gå utvägen.

Villan är belägen i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Natursköna omgivningar samt skola årskurs 1-6 finner ni i närheten.

Vi ses på visningen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mellösa, Mellösa

Stenhagsvägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.