Söderala, Marmaverken

Olsbackavägen 11

Såld
  • 4 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Villa med uppvärmd och lättskött pool

Här erbjuds ett inbjudande, yteffektivt och öppet boende som passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i hus!

Här erbjuds ett inbjudande, yteffektivt och öppet boende som passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i hus! Varmt välkommen till Olsbackavägen 11 och detta perfekt planerade hus där det i prinicip bara är att flytta in. Redan i hallen omsluts du av en inbjudande känsla.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett öppet och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett fint och nyligen renoverat kök. Badrummet är funktionellt och trevligt med dusch och tvättstugeavdelning. Tre sovrum på ovanvåningen och en balkong.

Här njuter man av den stora altanen med inbyggd pool, sol hela dagen. När solen försvinner tar man sig in till det fina inglasade uterummet där man kan fortsätta att njuta av många fina kvällar.
Till fastigheten finns det även ett litet torp som man kan renovera och använda som gästhus samt ett tillhörade uthus som är perfekt att förvara trädgårdens redskap och maskiner. Fin uppvuxen trädgårdstomt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna