Veta, Mantorp

Grönpeppargränd 1

  • 195 kvm
  • Friliggande villa
Högstbjudande 4 800 000 kr

Välplanerat och stort hus med pool, dubbelgarage och bergvärme!

På en lugn och barnvänlig gata finner ni detta hus som har allt och lite till! Ett drömhus beläget längst in på en återvändsgata väntar nu nya ägare!

Välkomna till Grönpeppargränd 1! Nu finns möjligheten för er som söker ett fräscht och välplanerat hus i ett familjärt område. Huset som är uppfört år 1975 har en boyta om hela 195 kvadratmeter fördelat på två våningsplan. Husets interiör är smakfull och påkostad med fina materialval och öppna sociala ytor. Planlösningen omfattar 6 rum varav 4 sovrum, kök samt flera umgängesytor att umgås på. På baksidan av huset finner ni en liten oas med flera uteplatser och pool med glastak som möjliggör bad vid sämre väder. Intill poolområdet finns ett stort inglasat uterum som tidigarelägger och förlänger sommaren!

Till huset hör ett fint dubbelgarage om cirka 70 kvadratmeter för den som är motorintresserad. Garaget är inrett med klinkergolv, värme och infälld ledbelysning. På den asfalterade garageuppfarten finns det plats för 2-4 bilar. Nuvarande ägare har ändrat och förnyat stora delar av huset med bland annat nytt yttertak, nya fönster, nytt kök, två nya badrum, installation av bergvärme, Attefalls hus samt ett stort poolområde. Här är det bara att flytta in!

Entréplanet omfattar en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter som finns i anslutning. Direkt till höger om hallen finns en gästtoalett med wc. På vänster sida om hallen finner ni det smakfulla köket med stenbänkskivor och full maskinell utrustning. Planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är öppen och skapar en härlig rymd. Denna del är den givna samlingspunkten i huset. Huset har även en separat och praktisk groventré som passar en barnfamilj. Groventrén har byggts ihop med huset och garaget vilket gör att ni slipper gå ut för att ta er till garaget. Vidare på entréplanet finns två rymliga sovrum, tvättstuga med separat ingång från utsidan och ett nytt och fräscht duschrum från 2024.

Övervåningen erbjuder ett stort allrum med fint ljusinsläpp från flera fönster, två stora sovrum som går att delas av för ytterligare sovrum vid behov. Husets andra badrum finner ni även det på övervåningen.

Husets trädgård om cirka 1235 kvadratmeter har fina stensättningar och staket på framsidan. På framsidan finns även en stor uteplats med platsbyggda soffor. Baksidan ligger fint inbäddad av höga häckar. På sidan av huset finns en stor och plan yta för barnen att springa och leka. Här finns även ett Attefalls hus. Bakom och bredvid garaget finns en redskapsbod och ett förråd.

I närheten finns förskola och skola för dom små barnen. Mantorp erbjuder goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg till Linköping och Norrköping eller snabbt och smidigt med bilen via E4:an.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer info!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Veta, Mantorp

Grönpeppargränd 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.