Bondstorp, Månsarp

Bondstorp Sörängsliden 30

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Villa

UNIK ENPLANSVILLA MED OBRUTEN SJÖUTSIKT PÅ FRÄMRE RADEN!

Längst ner på återvändsgata finner Ni detta unika och arkitektritade enplanshus, ritat av Göran Åverling. Här på Sörängsliden känns det som semester i vardagen - i vardagsrutinerna sommartid går man gärna ner med morgonrocken för att avnjuta ett dopp i Rasjön. Fastigheten i sig får anses som en av områdets främsta med tanke på det fria läget längst ner med obruten utsikt ner mot Rasjön i väst!

Här har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med panoramautsikt över Rasjön! Här presenteras en enplansvilla om 119 kvm + 20 kvm bekvämt fördelat över kök, matrum, vardagsrum, tvättstuga samt tre sovrum. Husets naturliga samlingspunkt blir automatiskt vardagsrummet där utsikten från heltäckande fönsterpartier ner mot Rasjön i väst står i centrum. Spotlightsen, den rymliga takhöjden som öppet i nock medför kombinerat med braskaminen är en svårslagen kombo. Sommarkvällarna gör sig som bäst i det inglasade uterummet där kvällssolen gärna avnjutes för att syna solnedgången över Rasjön i väst. Vidare ser ni ett modernt och tidlöst kök med fullutrustad maskinpark, dubbla badrum i helkaklade utförande och ett altandäck som omringar byggnadens södra och västra sida. Master bedroom har självklart utsikt ner mot Rasjön med separat ingång till eget badrum. Längst bort i husets norra del finns det tredje sovrummet med eget badrum och pentry! Detta går självklart att hyra ut vid behov för en förmånlig boendekostnad. Byggnaden fick ny frånluftsvärmepump -21 och bidrar till låga driftkostnader.

Exteriört har många timmar lagts på välskött trädgård med många fina blommor, buskar och träd. På framsidan finns stenbelagda ytor som tillsammans med den snygga utomhusbelysningen ger ett exklusivt intryck. På baksidan sköter robotgräsklipparen gräsklippningen på den grönskande gräsmattan som är som gjord för lek och spring! Carport finns samt biluppställningsplats för fler bilar.

Samfällighetsföreningen har gemensam båtbrygga med båtplatser samt bastu att nyttja i mån om plats. Längre bort har ni en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad.

Här kan Ni precis utanför "stan" besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning.

Mer om mäklarna