Västra Kattarp, Malmö

Ligustergatan 52

Såld
  • 6 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Rymligt och fräscht enplanshus på hörntomt!

Nu ges möjligheten att bo på en naturskön och lugn adress på Västra Kattarp! Ligustergatan leder upp till detta formidabla enplanshus som med sin fina och renoverade källarvåning mäter hela 246 m² golvyta interiört. Utvändigt finns en lättskött och friköpt trädgårdstomt på insynsskyddat hörnläge. Här delar man fastighetsgräns med bara en granne och runt stora delar av fastigheten finns en parkliknande allmän gröning! Ett stenkast från fastigheten finns idrottsplats och Roshagens lekplats som är idealisk för lek och promenader.

På detta fina läge vilar detta rödteglade hus som uppfördes under 40-talet med stora fönsterpartier, stilrena materialval och ljusa ytskikt. Interiört finns mängder av kvadratmetrar för vila, arbete och umgänge i den optimala planlösning med sovavdelningar på både entré- och källarvåningen samt fina sällskapsytor i det ljusa vardagsrummet med en mysig öppen spis och kamin. I vardagsrummet kan dessutom ytterligare ett sovrum kan indelas. Här finns även ett inglasat uterum som nås från det ljusa Noblessaköket. I den väldigt praktiska och beboeliga källarvåningen finns ett generöst ljusinsläpp och en god takhöjd där tre gästrum kan inredas med allrum och ett nytt pentrykök till förfogande. I dagsläget används källarvåningen för uthyrning via AirBnb med goda intäkter samt till förvaring. I den prydliga utemiljön lockar grönskan som man orienterar sig runt via stensatta gångbanor, gräsmatta för de små i familjen, uppvuxna häckar och staket. På den 600 m² stora fastigheten finns även en nästan 20 m² stor carport.

Här bor du på cykelavstånd till stan, nära matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen som man når på minuten. Passa på att säkra ett hus för den stora familjen alternativt för generationsboende bland mysiga villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna