Västra Hamnen, Malmö

Salongsgatan 23A

Såld
  • 7 rum
  • 177 kvm
  • Villa

Townhouse med 3 plan, 3 badrum, 3 walk-in closet, uteplats och takterrass i sydvästläge!

Här blir du bortskämd i en förbluffande och unik Townhouse med en trädgård i en rofylld oas men även en takterrass om ca 40 kvm i sydväst läge med utsikt över takåsar. Alla tre plan präglas av ljus och rymd med stora fönster och dessutom på varje plan har du egen walk-in closet och badrum. Detta boende är endast för den kräsne som uppskattar arkitektoniska kvaliteter, genomtänkt rumsdisponering och noggrant utvalda materialval!

Första intrycket är europeisk design som ger en skön känsla av luft, rymd och atmosfär. Njut av den lummiga och rogivande trädgården på baksidan eller varför inte avsluta dagen på terrassen med något läskande i glaset och njut av den vackra utsikten? Detta är ett boende som upplevs bäst på plats!

Bo i ett av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan såsom Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna