Kvarnby, Malmö

Kritringen 1

REDO™
  • 6 rum
  • 147 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 800 000 kr

Strålande fint tvåplanshus på hörntomt i Kvarnby!

Nu ges möjligheten att bo i en drömlik villa på en oerhört eftertraktad adress i Kvarnby. Kritringen leder upp till nummer ett där detta kvalitetshus är beläget på en hörntomt alldeles intill Kritringens lekplats. Redan vid första anblicken är denna vitputsade villa inbjudande med vinklar och ett kvalitativt fönsterliv i olika storlekar vilket ger huset ett ultramodernt intryck. En imponerande tillbyggnad, som rymmer ett uterum, reser sig på trädgårdssidan och vittnar om att detta hus är unikt!

Interiört finns ett ytterst trivsamt hem med sobra materialval och ytskikt såsom släta vitmålade väggar och ljusa tak. Praktiskt klinkergolv täcker enhetligt ytorna i entréhallen och tvättstugan intill. Ljus ekparkett med vattenburen golvvärme är temat i resten av entrévåningen som präglas av rejäla sällskapsytor där vardagsrum och kök samspelar i en öppen planlösning med en matplats i ett fint burspråk. Servera gör man från det ljuvliga köket med bänkskivor i mörk granit samt ljusgråa lådor och luckor. Centralt i sällskapsrummet finns även en mysig kamin från Contura med täljstensdetaljer och sidoljus. Underhållningen kan med fördel fortsätta i den angränsande vinterträdgården som via skjutbara fönsterpartier leder vidare ut till utemiljön och grillen. Till sällskapsytorna på entréplan hör även en helkaklad badrumsmiljö som går i stilrena kakel- och klinkerval.

En rak trappa i hallen, med nyligen slipade trappsteg, leder upp till ovanvåningen som är bostadens sovavdelning där tre sovrum delar på ett allrum, en helkaklad badrumsmiljö samt en klädkammare. Genomgående vårdade parkettgolv, golvsocklar, dörrar och väggar är några attribut att glädjas över. Här behöver du inte ändra och välja, här kan du bara flytta rakt in och bo otroligt bra! Skulle behoven förändras med tiden så finns det möjligheter att inreda ett fjärde och femte sovrum. Solceller från 2023 och en nyare värmeump från IVT från 2021 gör detta till ett energieffektivt hus som är B-klassat med möjlighet till gröna bolån!

I den prydliga och lättskötta trädgården lockar grönskan som man orienterar sig kring via stensatta gångar, trädäck samt uppvuxna häckar och staket. På den 414 m² stora och friköpta hörnfastigheten finns även en stenlagd uppfart/uppställningsplats och en carport med förrådsdel som tillgodoser de flestas förvaringsbehov.

Passa på och säkra ett kvalitetsboende nära stan, kommunikationer, bra skolor, ICA Maxi och service.

Välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnby, Malmö

Kritringen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.