Kulladal, Malmö

Allansgatan 15

Såld
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa

30-tals villa med en varm interiör och en fantastisk trädgård!

På en oerhört eftertraktad adress i ett av de äldre områdena i Kulladal, saluförs nu ett harmoniskt villaboende renoverat med byggnadsvård i tankarna. Mitt bland lugna och familjevänliga kvarter vilar denna fina 30-tals villa med en svårslagen terrass och trädgårdstomt i solsäkert läge! Utemiljöerna är orienterade i väst vilket säkrar soltillgången när den är som bäst - från lunchtid framåt kvällen!

I den fina trädgården lockar flera fruktträd, uppvuxna häckar, gott om gräsmatta, en 35 m² stor och förhöjd terrass på trädäck, ett spabad, ett vackert lusthus med fönster runtom samt ett praktiskt trädgårdsförråd. På den 800 m² stora trädgårdstomten finns alla förutsättningar för avkoppling, unika underhållningsmöjligheter och odlingsintresse!

Interiört finns gott om rum för vila, umgänge och arbete. Via farstun gör vi entré i bostaden som på entréplan har sociala och öppna rum med kök, matplats och vardagsrum sammanhängande. En våning upp och vi är på ovanvåningen där två fina sovrum delar på ett allrum, som enkelt kan bli ett tredje sovrum, och en helkaklad badrumsmiljö däremellan. Den breda hallgången på ovanvåningen har gott om svängrum samt förvaring i en rymlig klädkammare. Genomgående fina materialval och jordnära färger skänker husets interiör en varm och hemtrevlig känsla. En våning ner och vi är i den fina och renoverade källaren som rymmer en stor gillestuga, ett allrum, en fullt utrustad tvättstuga med tvättstation samt förvaringsutrymmen. Mängder av fönsterpartier med spröjs runtom huset skänker hemmet generöst med ljusinsläpp och skapar en ljuvlig rymd i rum efter rum. Detta är ett hem att glädjas över och längta till. Huset har redan genomgått renoveringar av ytskikt, fönster, planlösning, kök, våtutrymmen, elomdragning, utemiljöer, inredning av källare m.m. för nästa ägares behag. På fastigheten finns även fin stenläggning, cykelställ under tak samt uppfart med biluppställningsplats.

Här bor du nära stan, Hyllies butiks- och serviceutbud, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna