Kulladal, Malmö

Kullagatan 8

  • 6 rum
  • 110 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

20- tals villa på populära och barnvänliga Kulladal

Förbesiktigad

Med lugnt läge i återvändsgata på populära Kulladal ligger denna vackra 20-talsvilla uppförd i två fulla plan med inredd källare. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas.

Med sin takhöjd och många tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, golvlister, fiskbensmönstrad parkett samt ett stort fönsterparti skapar bostaden en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum.
Det i kombination med en stor altan och trädgård i söderläge lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt drömboende.

Planlösningen är tilltalande med ett entréplan helt koncentrerat på sociala ytor med välkomnande hall, kök, matsal, vardagsrum med fint ljusinsläpp, eldstad och utgång till den fina trädgården.
Klassisk trätrappa för husets ålder, leder er upp till ovanvåningen. Här finner ni de samlade sovrummen som är tre till antalet och en gäst wc.
(Vid behov av fler sovrum så finns möjlighet att inreda vinden. Bygglov krävs)
Källarplan är inte bara praktisk med ett fantastiskt och stort badrum med både dusch, jaccuzzi, toalett, den består även av en tvättstuga och ett sovrum som skapar utrymme för äldre barn att få ha sitt eget krypin samt kontor.

Här på populära Kulladal bor ni på lugnt och barnvänligt område med närhet till all bekvämlighet såsom skolor och förskolor, mataffärer, lekplats, idrottsplats samt goda busskommunikationer till Malmö centrum eller till Hyllie station, där ni med tåg tar er enkelt vidare över sundet till Kastrup eller kanske Köpenhamn.

Välkommen att höra av dig om du vill komma på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kulladal, Malmö

Kullagatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.