Kroksbäck, Malmö

Mobäcksgatan 28

  • 4 rum
  • 78 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 795 000 kr

Charmig 30-tals villa på hörnläge med en glimrande pool!

På en inbäddad hörntomt, situerad mellan Mobäcksgatan och Kilbäcksgatan, saluförs nu denna förtrollande och nätta 30-tals villa med pool! Uppskattar man att vara med från början och bestämma hur ytskikt, kök och badrum ska se ut så har man nu chansen att sätta sin egen prägel och skapa en villadröm!

På detta strålande läge vilar ett karaktärsfullt och gediget stenhus med tidsenliga attribut såsom kopplade tvåluftsfönster, burspråk, en inbjudande farstu som utgör entrén samt en rödteglad fasad som gifter sig fint med gula tegelband runt fönsterpartierna och det enkupiga takteglet. Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats på entréplan, en sovavdelning på ovanvåningen med två sovrum som delar på ett delvist kaklat badrum och en magisk balkong i söderläge samt en väldigt användbar källare med ett stort allrum, toalett och tvättstuga.

I den lummiga utemiljön lockar grönskan som man orienterar sig runt via stensatta gångbanor, gräsmatta för de små i familjen, uppvuxna häckar och staket. Intill den svalkande poolen finns ett härligt poolhus med glaspartier som leder ut till en rättvänd stensatt terrass som utgör poolområdet. Terrassen vetter mot söder och har sol från tidig morgon till sen kväll. Här finns förutsättningar till unika underhållningsmöjligheter! Runt den uppväxta trädgårdssidan som finns dels plankstaket, dels en trädridå som naturligt avgränsar fastigheten. På den 662 m² stora fastigheten finns även ett garage med förrådsdel som mäter 26 m².

Här bor du på cykelavstånd till stan, nära matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen som man når på några minuter.

Välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kroksbäck, Malmö

Mobäcksgatan 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 100 000 kr