Kastanjegården, Malmö

Spelmansgatan 90

Såld
  • 6 rum
  • 134 kvm
  • Villa

1,5-plans villa med stora sociala ytor och friköpt hörntomt

Hjärtligt välkomna till familjevänliga Kastanjegården, där vi finner denna trivsamma och gedigna enplansvilla uppförd 1973. Klädd i klassisk tegelfasad med tilltalande planlösning, 4-5 sovrum i riktigt bra storlek och tomt i fantastiskt västerläge. Ett välkomnande hem som med ca 247m² möjliggör goda ytor att trivas i för hela familjen. Huset pryder sin plats intill grönområden och parker som är lugnt och lummigt.

Utöver attraktivt och efterfrågat läge, erbjuds goda förvaringsutrymmen, modern interiör och genomtänkt planlösning som täcker både sociala och praktiska behov. Bostadens naturliga samlingspunkter utgörs av ett spatiöst vardagsrum som ger plats för matsal och sociala ytor att umgås på samt köket med utgång till det trevliga uterummet på ca 30m². Interiören är smakfullt renoverat från 2018-19 med helt nytt kök, två nya badrum och nya golv i samtliga rum. Den väldisponerade källaren på ca 42m² en trappa ner öppnar upp en hel del möjligheter där man kan göra en spa och relax avdelning, gästrum, gym eller varför inte en hemmabio? Här finns även tvättstuga med dubbeldusch och WC.

Ombonad och stor trädgård på hörnläge ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek, grönska och det mysiga uterummet förlänger bostaden med en ytterligare yta att umgås på. Tomten ger plats för studsmatta, grönskande planteringar, fruktträd som odlingsbäddar - här finns även ett praktisk förråd för alla trädgårdsredskap. Framsidan är perfekt anlagd för bilarna och cykelställ. I området råder härlig gemenskap och i närheten finns skolor från grundskolan till högstadiet, vårdcentral och affärer.

Mer om mäklarna