Jägersro villastad, Malmö

Ponnygatan 5

Såld
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Trivsamt hus på lugn återvändsgata i grönskande Jägersro Villastad!

Nu ges möjligheten att bo på en familjevänlig adress i natursköna Jägersro Villastad. På detta rofyllda läge saluförs nu denna gedigna och funktionella 1-½ villa med promenadstigar, Risebergabäcken, idrottsplatser och lekplatser alldeles runt hörnet. Perfekt för barnfamiljen med Jägersro förskola som den barnvänliga Ponnygatan mynnar ut till och flertalet andra skolor på kort gångavstånd.

Huset vilar på en friköpt trädgårdstomt där uterummet och utemiljön orienterar sig mot öster, söder och väster vilket säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. Till umgängesytorna finns ett 20 m² stort uterum med fönsterpartier och dörr som leder vidare till den 626 m² stora och lättskötta trädgården med alla förutsättningar för avkoppling, underhållning och odlingsintresse!

I den optimala planlösningen som mäter 134 m² ges det gott om plats för vila och umgänge. Via husets ena långsida som är under tak gör vi entré i bostadens breda hall som ger en fin översikt över de harmoniska och öppna ytorna där kök och matplats är sammanhängande. Stora fönsterpartier, välhållna ytskikt och ljusa färger skapar en härlig rymd i den trivsamma interiören som andas svängrum och volym. Från hallen nås ett rejält sovrum på entréplan, sällskapsytorna samt passande nog en toalett. Ett populärt alternativ är att öppna väggen mellan sovrum och vardagsrum på entréplan för att få ett större sällskapsrum. Vidare in på entréplan och vi är i vardagsrummet som samspelar med köket i en luftig planlösning med en stor öppning och en matplats däremellan. Fönsterdörr i vardagsrummet leder direkt ut till det härliga uterummet och vidare ut till trädgårdstäppan vilket skapar en fin kontakt mellan ute och inne. Till trädgården finns ett praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och mer därtill i garaget. Inne i huset igen och vi är nu i den svängda furutrappan som leder upp till ovanvåningen. Här uppe finns ytterligare två sovrum på varsin gavel samt ett ljust allrum under en bred takkupa. Rummen delar på ett badrum med badkar. Fastigheten är förbesiktigad, se protokoll under dokument.

Ett tillfälle att bo och naturnära med tillgång matbutiker, service, skolor samt utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna