Jägersro villastad, Malmö

Remontgatan 48

Såld
  • 7 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Exklusivt enplansvilla i Jägersro Villastad!

På ett naturskönt läge i Jägersro Villastad saluförs nu en strålande fin enplansvilla som tillsammans med sin inredda källarvåning mäter hela 236 m² golvyta (118 + 118 m²). Här erbjuds ett perfekt villaboende för barnfamiljen med promenadstigar, Risebergabäcken, idrottsplatser, lekplatser, Jägersro förskola alldeles runt hörnet och flertalet andra skolor på kort gångavstånd.

På denna härliga plats är denna renoverade villa belägen med alla moderna bekvämligheter tillhands. I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med betoning på umgänge där det ljusa köket på entréplan samspelar med matplats och sällskapsrum i en öppen planlösning som mäter omkring 60 m². Fönster i tre väderstreck skänker sällskapsytorna ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikter mot uteplatserna och trädgården som är åtkomliga via en fönsterdörr i vardagsrummet. På entréplan finns även tre rejäla sovrum samt ett stort helkaklat badrum. Källarplanet bjuder på imponerande stora och öppna ytor som rymmer ett gediget allrum med en kamin centralt i rummet, stort sovrum med en walk-in-closet, ett läckert helkaklat badrum med både badkar och dusch, ett extra kök, förråd samt en helkaklad tvättstuga. Underbara extra ytor för den stora familjen!

På den friköpta och lättskötta tomten om 541 m² finns ett stort uterum som förlänger utevistelsen på hösten, stenlagd uteplats framför vardagsrummet där underhållningen kan fortsätta och en inbjudande gräsmatta för de små i familjen. Det inglasade uterummet och utemiljön orienterar sig mot väster vilket säkrar soltillgången inpå kvällstimmarna. Huset har även ett garage samt uppställningsplats för ytterligare 3-4 bilar.

Ett tillfälle att bo och naturnära med tillgång matbutiker, service, skolor samt utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna