Eriksfält, Malmö

Lövsångaregatan 19

Såld
  • 4 rum
  • 85 + 60 kvm
  • Villa

Välplanerat enplanshus med inredd källare samt större inbjudande trädäck i soligt söderläge!

Varmt välkomna till denna sköna oas med kort cykel-/gångavstånd till Möllevången, Södervärn, Mobilia och Malmö city! Här bor ni i ett mycket trivsamt och optimalt planerat hus med inredd källare. Mysiga villagator leder upp till Lövsångaregatan 19 där denna teglade enplansvilla på en grönskande stor trädgårdstomt i solsäkert läge. I den vackra utemiljön lockar en stor terrass på trädäck, gott om gräsmatta för de små med mycket spring i benen, odlingsland, uppvuxna häckar samt ett praktiskt trädgårdsförråd. På den 838 m² stora och friköpta fastigheten finns alla förutsättningar för lek och unika underhållningsmöjligheter!

Interiört finns ett ytterst trivsamt hem med stora öppna ytor på entréplan som skänker huset en hemtrevlig känsla. Här finns generösa sällskapsytor i vardagsrummet, en matsal i anslutning till vardagsrummet med en öppen spis, ett ljust kök med bänkskivor i granit, två sovrum i bra storlek och en gäst-wc. Ett fint ljusinsläpp letar sig in i planlösningen via stora fönsterpartier och skänker bostaden en ljuvlig rymd. En våning ner och vi är i den inredda källaren som rymmer ett stort allrum, en renoverad badrumsmiljö i stilrent utförande med duschhörna och badkar, tvättstuga samt ett förråd där värmecentralen är belägen. Många praktiska bonuskvadratmetrar att nyttja för vila, umgänge eller hobbyn.

På fastigheten finns även en extra bred uppfart med plats för flertalet fordon. Här bor du nära stan, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna