Djupadal, Malmö

Vanåsgatan 125

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Villa

2-plans radhus med källare på Vanåsgatan!

2-plans radhus med källare på Vanåsgatan!

Äntligen kan vi presentera ett utav de fina 2-plans radhusen på Vanåsgatan! Utanför den röda garageporten och röda entrédörren, på nummer 125 väntar en alldeles underbar bostad på en ny ägare.
Interiören bjuder på otroligt bra umgängesytor på entréplan med vardagsrum och kök med matplats i en perfekt halvöppen planlösning. På övre plan som har fullhöjd i tak som ger bra rymd finns tre bra sovrum och badrum. Här finns gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och platsbyggda garderober. Källaren är familjens stora bonusutrymme med plats för boende, umgänge, hobbies, spel och lek och massvis med bra förvaringsutrymme!

Huset är alldeles lagom stort och välplanerat för en familj att bo i flera år. Den rymliga källaren ger dessutom nattgäster ett eget plan att bo på. Eller varför inte hyra ut? Det välplanerade och öppna vardagsrummet tar till vara på allt solljus från söderläget, och ute på soltrappan kan man dimpa ner för en kaffe. En lagom stor och lättskött trädgård vetter ut mot gångbanan som omger lummiga Långängen med både lekplats och fotbollsplan. Huset ligger perfekt med cykelavstånd till stan, Hyllie, Limhamn och havet.

Mer om mäklarna