Almvik, Malmö

Axel Danielssons väg 155H

  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 3 795 000 kr

1-plans villa på friköpt hörntomt!

Varmt välkommen till Axel Danielssons väg 155H och denna välskötta 1-plans villa på friköpt hörntomt! Här bor ni i ett barnvänligt område med optimalt pendlingsavstånd till ringvägarna samt Köpenhamn.

I huset möts man av ljust och smakfullt inrett kök, fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och lämnar inget att sakna. Här finns även gott om plats för större matgrupp. Det generösa vardagsrummet är en idealisk plats för samvaro med plats för större soffgrupp. Lägg därtill tre sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Bostaden har ett strömmande ljusinsläpp, härlig rymd och hemtrevlig atmosfär och övertygar er som ställer höga krav på ert nästa drömboende. Pricken över i:et är den stora trädgården på hörntomt ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek. Här finns även två förrådsbyggnader med gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor ni med ett attraktivt läge nära det bästa Malmö har att erbjuda - perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Almviks 4 H gård är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Emporia en kort bilresa från bostaden. Runt hörnet finns det finns gott om grönska, lekplatser och fotbollsplan.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Almvik, Malmö

Axel Danielssons väg 155H

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 900 000 kr