Norra Fäladen, Lund

Källarekroken 8

Såld
  • 7 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Gediget radhus på solig södertomt i natursköna Norra Fäladen

Nu ges möjligheten att bo på en familjevänlig adress i rofyllda Norra Fäladen. På detta natursköna läge saluförs detta gedigna och välplanerade stenhus på två plan som tillsammans med sin fina och inredda källarvåning mäter hela 210 m² golvyta. Den prydliga och lummiga trädgården är orienterad i söderläge vilket säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. Alldeles intill finns en parkliknande gemensam gårdsmiljö där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Från den förhöjda uteplatsen under tak som vetter mot trädgården ges dessutom en fin överblick mot gårdsmiljön och den trygga lekplatsen. På den lättskötta och nätta trädgårdstomten finns alla förutsättningar för avkoppling och odlingsintresse! Här växer fikon, päron, plommon, mullbär och druvor. Utöver fruktträd och häckar finns gott om gräsmatta för de små med mycket spring i benen. Just med detta radhus får man dessutom en stor framträdgård som är unikt i denna länga där parkering för exempelvis elfordon kan anläggas.

Interiört finns gott om rum för vila, umgänge och arbete. På entréplanet finns sociala sällskapsytor på entréplan där vardagsrum, matplats och kök samsas i öppna och luftiga ytor. I tillägg finns passande nog en toalett nära sällskapsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker den genomgående planlösningen mängder med ljus och volym. Från det ljusa köket ges en fin serveringsgång till matplatsen och uteplatsen. En fönsterdörr som ligger i förbindelse med uteplatsen skapar ett fint flöde mellan umgänge inne och ute.

En svängd trappa i entréhallen leder upp till ovanvåningen där bostadens sovavdelningen är belägen med fyra sovrum delar ett stilren och helkaklad badrumsmiljö samt en klädkammare. I ett av sovrummen finns dessutom en härlig söderbalkong som vetter mot trädgården och ger en fin utsikt över gårdsmiljön. I den fräscha och inredda källaren finns ytterligare två sovrum med tillhörande tvättstuga och kokvrå som med sin egna ingång passar utmärkt för uthyrning.

Till fastigheten hör även ett garage i separat garagelänga. Ett stenkast från fastigheten finns förskolor, mellanstadieskolor, lekplatser, idrottsplatser samt Borgarparken som är idealisk för lek och promenader med hunden - ett sannerligen idylliskt läge för familjen!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna