Uteplats i sydöst vid entrén med utgång från köket.

Lomma-centralt, Lomma

Strandvägen 39B

Såld
  • 4 rum
  • 127 + 66 kvm
  • Radhus

1,5-plans parhus med källare på optimalt läge i Lomma!

Välkommen till ditt framtida drömhem i centrala Lomma! Ett charmigt och välbevarat 1,5-plans parhus med källare som erbjuder det bästa av både traditionell elegans och modern bekvämlighet. Beläget i hjärtat av Lomma, ett stenkast från pittoreska Lomma Strand, kan du njuta av den unika kombinationen av naturskön skönhet och stadens lugn. Detta hem välkomnar dig med en tidlös karaktär från byggåret med kvalitativt ''Lomma tegel'', där varje detalj berättar en historia om kvalitet och omsorg. Den generösa ytan i kombination med den genomtänkta planlösningen skapar en trivsam atmosfär som är idealisk för både avslappnade familjekvällar och underhållande sammankomster med vänner.

På entréplanet möts du av det ljusa och inbjudande vardagsrummet, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och luftighet. Det angränsande köket är en dröm för den passionerade kocken, komplett med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. På övervåningen hittar du de mysiga sovrummen, var och en utformad för maximal komfort och avkoppling. Här kan du dra dig tillbaka och njuta av lugnet efter en lång dag, medan de vackra vyerna utanför fönstren bjuder in till en stunds eftertanke. Men det är inte bara själva huset som imponerar. Med en källare finns här gott om utrymme för förvaring och möjlighet att skapa ditt eget personliga utrymme, vare sig det är ett hemmakontor, en lekstuga eller en hobbyverkstad.

Och med närheten till Lomma Strand blir varje dag en potentiell äventyrsdag. Ta en avkopplande promenad längs den vita sandstranden, njut av ett dopp i det klara vattnet eller varför inte packa picknickkorgen för en solig eftermiddag på stranden?

I Lomma bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, glassbutik och fiskbutik samt småbutiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

Mer om mäklarna