Löddeköpinge, Löddeköpinge

Rödhakevägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 144 kvm
  • Villa

1,5 plans villa i Lyckorna!

I natursköna omgivningar ligger denna 1,5-plans villa från 1977. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med härliga ytor, välplanerad planlösning och mysig utemiljö. Detta representativa hem har en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en stor representativ och social yta. Med sin öppna planlösning får man en fin rymd och de stora fönsterpartierna bidrar till ett mycket ljust och trivsamt hem. Här finns också en braskamin som sprider skön värme och ger en hög mysfaktor under vinterhalvåret. Köket andas hög kvalité med gedigen inredning från Ballingslöv med massiva luckor i ek.
Bostaden innehar tre bra sovrum samt en avdelning i anslutning till allrummet på ovanvåningen som nu är ett träningsrum. Här kan man sätta upp en vägg med dörrpost så får man ett fjärde sovrum.
Det finns badrum både uppe och nere samt en gästtoalett. Bra tilltagen tvättstuga som även har en groventré.
Generös tomt med en mysig uteplats under tak som omgärdats med vindskydd i glas. Trädgården är vackert anlagd med fin växtlighet men ändå lättskött med sina stora gräspartier. Tomten är perfekt för den trädgårdsintresserade eller livsnjutaren som vill ha ett utespa eller pool. Stensatt uppfart framför huset rymmer upp till fyra bilar.
Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna