Löddeköpinge - Ålstorp, Löddeköpinge

Kustvägen 674

  • 7 rum
  • 230 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 250 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik avstyckad gård, privat och nära vattnet

Välkommen till Kustvägen 674 ! Din drömgård med en oslagbar kombination av magnifik natur och havet som närmaste granne! Denna avstyckade gård erbjuder fantastiska vyer och en enastående livsstil med många möjligheter.

På denna 230 kvm stora fastighet smälter historiens charm från det tidiga 1900-talet samman med modern lyx. Den imponerande bostadsbyggnaden är uppdelad i två delar som har byggts samman på senare år. I den äldre delen känner du historiens vingslag, och dess charmiga detaljer från det förgångna som skapar en unik atmosfär. Den nyare delen är en ombyggd och moderniserad version av det gamla stallet, där ägaren framgångsrikt har lyckats behålla den äldre charmen som ger bostaden dess tidlösa karaktär.

Boendet erbjuder en generös yta med flera sovrum samt två loft där du kan välkomna gäster. Varje rum är noga utformat för att erbjuda både komfort och funktionalitet. Den privata belägenheten gör att du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som den strategiska placeringen ger dig nära anslutning till E6an och en av Sveriges bästa golfbanor, Barsebäck Resort.

För den som söker det perfekta hemmet där historiens charm möter modern bekvämlighet, är Kustvägen 674 svaret. En unik möjlighet att uppleva det bästa av två världar. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem. Kontakta oss idag för en visning och låt Kustvägen 674 bli ditt paradis vid havet.

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan sker på hemsidan eller till ansvarig mäklare på
    073-816 19 19

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Löddeköpinge - Ålstorp, Löddeköpinge

Kustvägen 674

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.