Välkommen till Nattviolvägen 10!

Hofterup, Löddeköpinge

Nattviolvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Enplans villa Hofterup

Välkommen till Nattviolvägen 10, den perfekta familjevillan som är belägen på en rymlig hörntomt!

Villan har en inbjudande öppen planlösning som skapar en perfekt atmosfär för stora umgängen, där du kan socialisera med dina nära och kära medan du lägger den sista touchen på middagen. Den generösa och sociala ytan består av ett modernt kök med matplats och ett bekvämt vardagsrum, perfekt för avslappnat umgänge.

Bostaden är omsorgsfullt underhållen och har genomgått omfattande renoveringar där stilrena materialval stått i fokus såsom genomgående vackra parkettgolv, till största delen vita väggar och helkaklade badrum. Nuvarande ägares känsla för det stilrena och moderna gör att du enkelt kan flytta in och känna dig hemma direkt.

Trädgården har en enorm potential och utrymme för olika projekt. De befintliga ytor är enkla att sköta, men om du önskar kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar med odlingar, anlägga en pool med spaområde eller skapa olika sektioner i trädgården för olika ändamål. Möjligheterna är oändliga!

I Hofterup finns både förskola och grundskola F-6 med en utmärkt rykte, vilket gör detta till ett idealiskt område för familjer. Dessutom är det bara en kort 10-minuters bilresa till fantastiska badstränder, shopping på Center Syd och en förstklassig golfbana. Med den smidiga anslutningen till E6:an är det även enkelt att pendla till flera större städer.

Kanske är detta ditt blivande drömhem? Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna