Löberöd, Löberöd

Brahevägen 8

REDO™
  • 10 rum
  • 215 + 100 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 495 000 kr

Charmig villa i Löberöd med uterum, pool och växthus!

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Löberöd!

Denna imponerande villa är den perfekta kombinationen av charm och modern elegans, ett hem för den som söker det där lilla extra.
Den insynsskyddade trädgården är en oas av lugn och ro, komplett med ett generöst trädäck och en inbjudande pool som lockar till avkoppling under soliga dagar. Det generösa uterummet är en fantastisk förlängning av hemmet utrustat med lyxigt utekök och en avslappnande jacuzzi, det ultimata stället att umgås med vänner och familj i alla väder.

Inomhus möts du av rymliga och ljusa ytor, med generös takhöjd och fiskbensparkett på golven. Det stora köket är designat med omsorg och är utrustat med dubbla diskmaskiner för att underlätta för den matlagningsglada. Huset har även flera välplanerade sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att välkomna övernattande gäster.

I Löberöd bor du med närhet till öppna landskap och tar dig enkelt in till Eslöv med bil eller buss, dessutom når du motorvägen på endast 10 minuter vilket gör resandet till omgivande städer och regioner smidigt och effektivt. Både förskola, skola och en ICA-butik ligger några minuter bort vilket underlättar vardagen.

Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Här kan du njuta av det bästa av både inom- och utomhusliv med en perfekt balans mellan avskildhet och social gemenskap. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem, kontakta ansvarig mäklare för visning, detta hus måste upplevas på plats!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övreplan
    Övreplan

Löberöd, Löberöd

Brahevägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.