Hammarlunda, Löberöd

Södra Radhusgatan 28

Såld
  • 5 rum
  • 175 kvm
  • Villa

Välkommen till Södra Radhusgatan 28 och detta trevliga 1,5-planshus!

Med hela 175 kvadratmeter passar detta hus utmärkt för den stora familjen eller de som värdesätter gott om utrymme.
Inne i huset möts ni av den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum som skapar en generös och inbjudande atmosfär, här är det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i soffan.
Huset erbjuder inte mindre än två badrum och fyra stora sovrum vilket ger tillräckligt för utrymme för alla familjemedlemmar och eventuellt gästrum.

Utomhus är en stor trädgård redo att välkomna dina barns lekfantasier, här finns gott om utrymme för stora trädgårdsprojekt eller avkoppling i solen. Med ett praktiskt garage har du alltid en plats att skydda din bil samt förvaring för dina verktyg och utomhusprylar.
Huset är nyligen uppgraderat med nya treglasfönster, vilket ger inte bara en modern och stilren look, utan också utmärkt isolering för att hålla värmen inne och energikostnaderna nere.

Läge, läge, läge! Beläget i ett barnvänligt område med skogen som granne, kan dina barn utforska naturen och leka fritt. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Löberöds matbutik och kollektivtrafik som tar dig till Eslöv och vidare till Lund och Malmö. Med snabb tillgång till motorvägen kan du enkelt komma runt i regionen.

Detta hus är en unik möjlighet att skapa ett bekvämt och trivsamt boende för dig och din familj.
Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna