Löberöd

Idrottsgatan 6

  • 6 rum
  • 98 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 995 000 kr

Rymligt enplanshus med källare i lantliga Löberöd!

Välkommen till Idrottsgatan 6 och detta rymliga hus i två plan.
Här erbjuds ett stort och välplanerat hus med flertalet rum och gott om förvaring, på entréplan finns i dagsläget tre sovrum, badrum, kök med utgång till trädgården i öster samt ett vältilltaget vardagsrum. En trappa ner ges stora möjligheter att skapa en egen plats för barnen med gillestuga, gästtoalett och flertalet förråd, i källaren finns även tvättstuga och bastu. Fastigheten är i behov av modernisering, men erbjuder stor potential för den som vill renovera och sätta sin egen prägel.
Beläget i ett lugnt område med närhet till skola och förskola, erbjuder detta hus den perfekta kombinationen av bekvämlighet och lugn. Med en tomtarea på 800 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek, som pricken över i:et ligger en stor fotbollsplan intill där barnen kan göra utlopp för sin energi.
I Löberöd bor ni med närhet till både matbutik, restaurang, förskola och skola, även buss går i närheten som tar er in till Eslöv eller E22an där dubbeldäckaren tar er vidare ner till Lund och Malmö. Här bor ni lantligt men med stadens bekvämligheter en bilfärd bort.
Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Källarplan
    Källarplan

Löberöd

Idrottsgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.