Ljusterö

Söderskogsvägen 26

 • 7 rum
 • 165 + 27 kvm
 • Villa
5 500 000 kr

Villan med allt familjen önskar såsom pool, garage, glasveranda och gästhus i en lugn oas.

Välkommen hem till lugnet är känslan när man svänger in på fastigheten och parkerar bilen på stora uppfarten eller i dubbelgaraget till höger och tittar upp mot huset som är fint placerad med baksidan mot söder och poolområdet nedanför som bjuder in till svalkande dopp. Nu är det dax att koppla av!

Kontakta mäklaren på 0720-392301 eller kristian.rantaniitty@skandiamaklarna.se för att boka tid för privat visning

Söker du ett permanentboende eller fritidshus som har allt så har du hittat rätt. Vad sägs om denna genomtänkta villa i 1 & 1/2 plan om totalt ca 192 kvm med stor pool (5x10 m), väl tilltagen gästhus (ca 30 kvm) med både pentry och dusch/WC, stort dubbelgarage (ca 60 kvm) med plats för bilarna och lite till och trevlig tomt som smälter fint in i omgivningen med mindre träd samt buskar och berg som sticker ut och skapar fin kombination med gräsmattan närmast poolen som bjuder in till kubb och lek. Inramat med en fin gärdesgård och en välkomnande infart gör detta lilla paradis till en lugn oas på Ljusterö med närhet till skola, förskola, färjan och Ljusterö Torg som har bra utbud av service.

Stora huset med entréplan som inrymmer två sovrum med tilliggande badrum, öppet vardagsrum mot kök och hall med stålbalk och en unik väggavskiljare av armeringsjärn som tillsammans ger modern känsla samt en enorm inglasad veranda med värmegolv. Kök i vinkel där även täljstenskaminen från Contura är placerad mot vardagsrummet och med tilliggande tvättutrymme. Övre plan med två sovrum samt en WC med dusch och bastu. Fiber finns indraget och huset har fått energiklass B på energideklaration vilket ger rabatt på räntan hos dom flesta banker och är givetvis ett bra betyg då det ger låga driftkostnader för huset.

Poolområdet är bra planerad med stort altan runtom och utedusch invid. Poolen har samma djup överallt och funkar utmärkt för motionssim eller varför inte spänna ett nät över och köra volleyboll i vattnet med familjen och vännerna på sommaren.

Vinterbonad gästhus om ca 30 kvm med egen utsikt över poolområdet samt altan runt om. Ett stort rum med trägolv och delvis ljus tapet samt väggpanel på väggarna. WC/Dusch och ett litet pentry med kyl med frysfack och två spisplattor för självhushåll.

Garage om ca 60 kvm som är förlängt och har gott om plats för två bilar i bredd och mer därtill på längden. Garageportarna är elektriska och kan styras med fjärrkontroll. Ladduttag för elbil finns installerad utanför på långsidan av garaget. Här hitta man även hela stora husets uppvärmning genom frånluftsvärmepump, bergvärmepump, centraldammsugarbehållare samt reningsverk och kem för poolen, allt praktiskt placerad i garaget och värmen.

Övriga byggnader som finns är oisolerad friggebod som nyttjats för lagring av ved samt växthus för familjens medlemmar med gröna fingrar.

Möjlighet finns även att köpa tomten intill på andra sidan av vägen som är obebyggd om ca 2025 kvm med adress Söderskosgvägen 27, se även separat annons med beskrivning.
Vid köp av båda fastigheterna så är priset för tomten 495.000 kr..

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ljusterö

Söderskogsvägen 26

 • Fin infart med dubbelgarage
  Fin infart med dubbelgarage
 • Stort garage
  Stort garage
 • Ljusterö kyrka
  Ljusterö kyrka
 • Ljusterö Torg
  Ljusterö Torg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.