Fagered, Lindome

Brohällsvägen 4

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Villa

Ett unikt hörn av lyx på Brohällsvägen 4

Välkommen till din drömbostad på Brohällsvägen 4 i Lindome, en plats där modern elegans och maximal bekvämlighet smälter samman till en fantastisk livsstilsupplevelse.
Detta hem har genomgått en omfattande totalrenovering och utstrålar en omisskännlig känsla av fräschhet och modernitet.

Hallen är rymlig och erbjuder bra förvaringsutrymmen med stor garderob. Vidare finner man vardagsrummet med plats för soffa och tv-möbel, här finns även multimedia-uttag och streaming av dina favoritfilmer sker utan problem tack vare fiber som är installerat.
När kvällarna blir lite kyligare kan du även tända upp den inbjudande vedkaminen och omge dig med värme och atmosfär.

Det stilfulla och ljusa köket renoverades 2013 i samband med totalrenovering och utbyggnad av huset. Med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme blir matlagningen till en fröjd. Här kan du bjuda in vänner och familj till minnesvärda middagar och njuta av matlagningens konst.

Två rymliga sovrum finns till ert förfogande och båda har bra garderobsutrymme och utgång till egen altan där man kan njuta av morgonsolen.

Här finns heller inga element då värmen sprids genom huset via vattenburen golvvärme med reglage i varje rum för extra smidighet. I varje fönster finns även inbyggd belysning med dimmerfunktion för att kunna justera belysning efter stämning.

Utanför väntar ett majestätiskt altandäck som förenar utomhus och inomhus livet på ett förtrollande sätt. Här finner du bland annat en trevlig pergola för skugga under soliga dagar, grillplatser som bjuder in till kulinariska äventyr och en jacuzzi som bjuder in till avkoppling under stjärnorna. Den solstyrda utebelysningen ger fin utomhusmiljö och en plats där minnen skapas.
För den odlings-intresserade finns redan rabarber, blåbär, björnbär och smultron planterade men yta finns för mycket mer. Hela trädgården är inhägnad med staket vilket är perfekt för t.ex hundägaren.

På tomten finns två fristående byggnader som ger dig maximal flexibilitet. En av dem kan användas som ett praktiskt förråd eller sovrum, medan den andra rymmer en verkstad och tvättstuga - perfekt för hobbyprojekt och bekväm tvätt. Uppställningsyta finns för tre bilar och även laddstation för elbilen.

För den som trots allt detta känner att ytan inte räcker till så kan man enligt kommunen bygga ut 15kvm till utan bygglov.

Med minimalt underhåll och en tomt som bjuder på sol hela dagen är ditt nya hem en plats att njuta av utan att behöva bekymra dig om trädgårdsarbete. Dessutom är läget idealiskt för den som älskar utomhusaktiviteter och bad med närheten till badsjöar och en mängd andra fritidsaktiviteter samtidigt som man med lätthet tar sig in till centrum.

Brohällsvägen 4 i Lindome erbjuder en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som förenar bekvämlighet, komfort och modern elegans på ett unikt sätt. Missa inte detta tillfälle att uppleva ditt drömboende.

Tillträde kan ske i April 2024 så välkommen att boka in dig till visning och ta nästa steg mot ditt nya liv.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna