Linderöd, Linderöd

Skäppegårdsvägen 13

REDO™
  • 5 rum
  • 230 kvm
  • Gård

Gård med charmigt poolhus, 1,8 hektar mark på ett lugnt läge!

Gård med charmigt poolhus, 1,8 hektar mark på ett lugnt läge!

Mitt i den ljuvliga naturen ligger denna underbara gård som under flera år renoverats med omsorg och känsla för att behålla byggnadens äldre karaktär och charm.
Välkommen till Skäppegårdsvägen 13 i vackra Linderöd, där drömmen om en idyllisk gård blir verklighet. Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara en rymlig och välunderhållen bostad på 230 kvadratmeter, utan även ett garage, stall och vedförråd som ger oändliga möjligheter för den naturälskande och hästintresserade köparen.

Det första som slår dig när du kliver in i detta hem är de otroligt fina renoverade ytskikten som genomsyrar varje rum. Varje detalj är noggrant utvald och skapar en atmosfär av både lyx och harmoni. Här finns två kaminer som ger en varm och mysig känsla under de kallare månaderna, vilket ger dig möjlighet att njuta av den lantliga charm som gården erbjuder året om. Invändigt erbjuder huset öppen planlösning med stora sällskapsrum, högt i tak, stilrent kök, badrum med dusch och flera sovrum. En trappa ner finns husets poolrum/spa som blir en oas att i sig att kunna njuta om året om. Här finns loungedel, bastu, dusch samt utgång till den stensatta uteplatsen och vidare ut i trädgården.

Det är uppenbart att denna fastighet har genomgått flera omfattande renoveringar för att ge dig det perfekta hemmet. Varje hörn av huset har fått en kärleksfull uppdatering för att matcha dagens moderna standard samtidigt som dess ursprungliga karaktär har bevarats. Här kan du njuta av ett hem som är både tidlöst och samtidigt fullt av moderna bekvämligheter.

Men det slutar inte där. Denna gård erbjuder som sagt en helt fantastisk pool och ett tillhörande poolhus med spa-faciliteter. Det är det ultimata stället att koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Ge dig själv möjligheten att varva ner efter en lång dag och skapa minnen som varar livet ut.

Och självklart, vad vore en gård utan plats för alla dina hobbyer och intressen? Med ett garage, stall och vedförråd på fastigheten har du gott om utrymme att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du är en bilentusiast, hästälskare eller bara älskar att spendera tid utomhus, så ger denna gård dig möjligheten att göra precis det.

Skäppegårdsvägen 13 i Linderöd är inte bara en plats att kalla hem, det är en livsstil. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i landsbygden samtidigt som du har alla bekvämligheter du kan önska dig. Missa inte chansen att äga denna pärla och skapa dina egna minnen på en plats som du stolt kan kalla för ditt hem. Gården ligger med närhet till den nya motorvägen som underlättar för de som pendlar. Från gården är det 3 mil till Kristianstad, 5 mil till Lund och ca 1 mil till Tollarp. I närheten finns även skola, förskola och fritidshem. Välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Linderöd, Linderöd

Skäppegårdsvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.