Inbjudande och synnerligen vackert och representativt

Sibbarp, Limhamn

Hyllie Kyrkoväg 16

Såld
  • 7 rum
  • 220 kvm
  • Villa

Exklusiv poolvilla i sten på stark adress!

Där himlen möter havet och silhuetten av Öresundsbron, som ger oss längtan till det aldrig sinande sorlet och hygget i Köpenhamn, där ligger Sibbarp!
Med bara 100 m till badstranden och den inbjudande marinan - har jag nöjet och det stora förtroendet att förmedla denna fantastiska fastighet helt i byggsten och med en poolanläggning ni aldrig tidigare skådat.
220 synnerligen påkostade kvadratmeter där vardagslyx möter praktikaliteter. Exklusiva materialval där teknologin är något som man inte går miste om.

Gästvänliga sällskapsytor, gym och ungdomsavdelning med isolerad dörr. På övre plan har ni den lugna avdelningen med fyra sovrum varav ett är one suite med eget badrum och walk-in-closet.
Insynsskyddad trädgård i västerläge, väl utrustat utekök, helgjutet spabad, specialbyggd pool och flera olika zoner på uteplatsen där ni kan avnjuta både morgonkaffet som den livliga middagen med nära & kära.
Utöver detta har ni uppställningsplats för 4 bilar med fjärrstyrda grindar, raffinerat säkerhet/larmsystem och ett hem ni kan styra med endast en app.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna