Djupadal, Limhamn

Klockaregatan 10

Såld
  • 6 rum
  • 148 kvm
  • Villa

Putsat 50-tals stenhus med stor hörntomt i mysiga Djupadal.

Välkommen till detta 50-tals stenhus som ligger på en stor hörntomt i det eftertraktade Djupadal-området på Limhamn.

Denna pärla är ett putsat 50-tals hus som är tillbyggt år 2001 och har löpande genomgått renoveringar. Det mesta är gjort såsom dränering, renoverade badrum, putsad fasad, nymålat, spa avdelning, FTX ventilation, solpaneler, ny värmepump och lite till. Tillbyggnaden har vattenburen golvvärme på alla plan. Ett gediget stenhus med moderna bekvämligheter som är redo för sina nya lyckliga ägare. Med en yta på 148 kvm och en rymlig källare på 83 kvm har du gott om plats att sprida ut dig. Entréplanet bjuder in dig med stora sällskapsutrymmen, perfekta för middagar och umgänge med vänner och familj. Köket är ljust och luftigt, utmärkt för matlagningen och umgänge. Här finns även ett badrum med dusch som är renoverat 2019.
På övervåningen väntar tre rymliga sovrum där du kan dra dig tillbaka för en god natts sömn. Här finns ett stort allrum som även kan användas till sovrum. Här finns också en toalett som renoverades 2017.
När du vill koppla av och skämma bort dig själv har detta hem något alldeles extra att erbjuda. Delar av källaren har en relaxavdelning med dusch, badkar och toalett samt utrymme för ett gym. I källaren finns också tvättstugan och förrådsutrymmen.
Utomhus kan du njuta av en mycket välskött prunkande trädgård med många fruktträd. Ta en promenad genom grönskan, plocka färska frukter och njut av avkopplande stunder i trädgården. Här finns olika uteplatser för att utnyttja alla solens timmar. Huset är dessutom utrustat med solpaneler som gör det mer energieffektivt och hjälper till att spara på elkostnaderna.
Huset är beläget i det mysiga och barnvänliga Djupadal-området på Limhamn. Här finns gott om grönområden, skolor och lekplatser, vilket gör detta till det perfekta stället för familjen. Samtidigt är du bara en kort stund från stranden och havet, vilket ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Dessutom har huset en energideklaration av B, vilket innebär att det är både miljövänligt och kostnadseffektivt.

Detta är ditt tillfälle att äga ett mycket välskött 50-tals stenhus med moderna bekvämligheter i en av Limhamns mest populära områden. Välkommen hem!

Mer om mäklarna