Lekeryd, Lekeryd

Västergårdsvägen 7

REDO™ Besiktigad
  • 4 rum
  • 134 + 56 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 995 000 kr

Huset är en riktig plånboksfröjd

Välkomna till Lekeryd och detta fantastiska energisnålahus på Västergårdsvägen 7

Här finns ett hus i ett trivsamt villakvarter med en härlig tomt runt huset. I detta hus kan du räkna med väldigt låga driftskostnader, så bra att du säljer din egna el och tjänar pengar på den. Här erbjuds du en perfekt kombination av moderna faciliteter och naturskön omgivning.

Det första som möter dig när du kliver in i huset är den rymliga och ljusa hallen. Genom det stora fönstret bredvid ytterdörren, strömmar ljuset in och ger en härlig känsla av rymd. Här finns också gott om förvaringsutrymmen för skor och ytterkläder. På övre planet i villan finner du det stora och mysiga vardagsrummet med en vacker kamin som ger extra värme och trivsel under kalla höst- och vinterkvällar. Köket i huset är modernt och ljust, och utrustat med allt du behöver för att laga god mat. Här finns också en praktisk matplats för vardagsmiddagar och frukostar. Strax bredvid vardagsrummet och köket kommer du även ut till den stora takaltanen, där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Här finns plats för matbord, grill och andra möbler för härliga middagar och umgänge med familj och vänner.
Huset har totalt tre sovrum, varav två stora på det övre planet och ett sovrum på entréplan. Alla sovrum har gott om förvaringsutrymmen och är ljusa och trivsamma. Badrummet är stort och modernt med dusch.

Den nya solcellsanläggningen på taket gör att du kan sälja överskottet av el, vilket ger en riktig plånboksfröjd och bidrar till en hållbar miljö. Villan har också påkostade faciliteter såsom markiser och elbilladdare. Ett plus är garaget som finns i anslutning till huset med goda förvaringsmöjligheter och har en fjärrstyrd port.

Området är mycket lugnt och barnvänligt, Lekeryd erbjuder förskola, skola med gott rykte, välsorterad mataffär, ett aktivt föreningsliv och goda kommunikationsmöjligheter. Till Jönköping tar ni er på knappt 15 minuter med bil och med elbilsladdboxen som är installerad får ni ner driftkostnaderna till det minimala. Önskar Ni cykla finns det cykelbana hela vägen. I omgivningen finner Ni flera trevliga promenadstråk, belyst motionsspår, lekplatser, isrink och badplatsen Uddebo ligger bara ett stenkast bort. Här finns också fina promenadstråk och naturreservat i närområdet.

Sammanfattningsvis erbjuder denna suterrängvilla en perfekt kombination av moderna faciliteter och naturskön omgivning, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker en lugn och avkopplande tillvaro med
närhet till allt som behövs för en bekväm vardag.

Detta är ett så kallat KOMMANDE hus vilket innebär att säljaren inte bestämt datum för visning ännu.
Anmäl ert intresse idag! Notera att huset kan komma att säljas redan innan husets annonseras med öppen visning!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44.

Sammanfattningsvis ett underbart boende som bör upplevas på plats - Varmt välkomna!

Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lekeryd, Lekeryd

Västergårdsvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.