Landvetter

Rösetvägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 100 + 20 kvm
  • Villa

Mysig naturnära villa med sjöutsikt

Varmt välkommen till Rösetvägen 2 och detta hemtrevliga hus i genomgående fint skick. Det är svårt att hitta bostäder som liknar den här.

Här erbjuds ett unikt, hemtrevligt och inbjudande boende som passar utmärkt för dig som vill bo nära naturen och ändå ha kort avstånd till centrum.

Huset står på en lummig, trevlig och rogivande naturtomt med många soltimmar, vacker utsikt över Landvettersjön och en härlig trädgård med stor potential för dig med gröna fingrar. Det är svårt att bestämma vad man gillar bäst med detta hus och den underbara tomten. Vare sig det är sjöutsikten och uteplatsen som lockar, eller bäcken med den mysiga lilla bron över (som verkligen kommer till sin rätt under vår- och sommartid), kan vi lova att du känner dig hemma direkt.

Välplanerade höjdskillnader i tomten gör att möjligheterna för en unik trädgård är i princip obegränsade, och altanen på nedre plan med morgonsol som nås direkt från sovrummet skapar verkligen din egen lilla idyll. På andra sidan bäcken finns en parkering, gäststuga och planteringslådor i dagsläget.

Med bara 5 minuter till Landvetter centrum och 15 minuter till Göteborg och Mölndal finns fortfarande närhet till allt man kan tänkas behöva, vare sig det är för jobb eller när det är shoppingdags.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna