Kumla, Kumla

Aspgatan 29

Såld
  • 6 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Attraktivt kedjehus med hörntomt!

Renoverat kedjehus med en stor och insynsskyddad hörntomt i attraktivt läge!

Detta fantastiska hem erbjuder den perfekta kombinationen av modern komfort och charmigt boende. Med en boyta på ca 129 kvm och fördelat över 6 rum och kök finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Här finns 4 rymliga sovrum och en flexibel matsalsdel som kan omvandlas till ännu ett sovrum om behovet skulle uppstå.

Renoveringar är viktiga när det gäller att hitta det perfekta hemmet, och detta hus har genomgått betydande uppgraderingar för att säkerställa både stil och funktionalitet. Ett nytt tak och ett modernt kök installerades år 2018, vilket ger dig ett felfritt utrymme att laga mat och umgås i. Utöver detta har både badrum och wc uppgraderats samt merparten av alla ytskikt, bekvämt att bara flytta in i!

Ekonomiskt och miljövänligt boende är också en viktig faktor i dagens värld, och detta hus är utrustat med bergvärme för att säkerställa att du har låga driftkostnader och en minimal påverkan på miljön.

Utomhusområdet är verkligen en pärla! Med en stor altan i söderläge kan du njuta av soliga dagar och mysiga kvällar med familj och vänner. Tomten är en av de största i området och erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i det gröna. Dessutom har du fördelen av en garage med elektrisk port och en uppfart som rymmer 2-3 bilar, vilket ger både bekvämlighet och extra säkerhet.

Läget är perfekt för den som vill bo i en lugn och trevlig miljö samtidigt som det är nära till Kumlas bekvämligheter, skolor, affärer och kommunikationer. Endast 20 minuters bilfärd når du Örebro stadskärna och 10 min bilfärd till Hallsberg. Närhet till Marieberg köpcentrum.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna