Hällabrottet, Kumla

Klackvägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Välkomna till klackvägen 1!

Välkommen till ditt nya hem i Hällabrottet ? där charm möter modern elegans i denna fantastiska 1,5-plansvilla om 105kvm med en källare på 76 kvm och ett stort uterum. Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil, ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att erbjuda maximal komfort och stil.

Här finner ni gedigna sällskapsytor där matsal, vardagsrum och uterum jobbar tillsammans och ger er en härlig sällskapsyta att fira helgdagar med släkt och vänner eller bara mysa med familjen. Köket är avskilt och en trevlig plats för nyskapande, här har ni gott om utrymme för trivsamma middagar. På entréplanet finns även det vackert renoverade badrummet som inte bara blir en plats för daglig rutin utan också en oas för avkoppling och välbefinnande. Där kan du njuta av moderna bekvämligheter och stilfull design.
Huset erbjuder er tre ordentliga sovrum och varje sovrum är omsorgsfullt utformat för att ge en privat och avkopplande reträtt. Här kan du skapa personliga utrymmen för varje familjemedlem eller använda ett av rummen som hemmakontor eller hobbyrum. Uterummet är perfekt för både sommar- och vinterkvällar, ett uterum där du kan njuta av ljumma sommarkvällar eller mysiga vinterdagar. Och har även en anslutande liten pool.

Placerat på en hörntomt i ett trevligt villaområde ger detta hem en känsla av utrymme och gemenskap. En plats där barnen kan leka på den generösa tomten och där grannskapet blir en förlängning av ditt hem. På tomten står även det stora dubbelgaraget, en utmärkt plats för parkering, mek, förvaring och mycket mer.
Med närhet till natursköna områden och grönområden blir detta hem en plats där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Beläget nära skolor och all nödvändig service skapar detta hem den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturnära boende.

Detta är en unik möjlighet att äga ett hem där huset möter dina familjers behov och där varje detalj talar om omsorg och kvalitet. Välkommen till en ny nivå av boende och trivsel!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna