Fylsta, Kumla

Fylstagatan 22

  • 62 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Bo i välskött compact living villa med allt man behöver!

Varmt välkomna till Fylstagatan 22 och detta välskötta
och trivsamma hus.

På lugn gata med baksidan mot Gömda lekplatsen ligger denna välplanerade villa med totalyta om 124 kvm fördelat på 62 kvm boyta och 62 kvm biyta i källarplan, dessutom finns separat förråd och garage.

Vattenburen värme kopplad till pelletpanna ger god komfort och hushållsekonomi. Dessutom finns luftvärmepump som dels går och köra på värme men också vända till AC under sommarens varma dagar.

Huset har genomgått flera stora renovering som både bidragit till såväl estetiska som byggtekniska värden. Här är bland annat kök, tak, fasad, fönster och el renoverat under senare åren. Det här är ett hus att bara flytta direkt in i!

Entréplan är ljust och välkomnande med ett snyggt och praktiskt arbetskök som sammanflätas med vardagsrum och matrum. Från matrummet finns utgång till uterum som är beläget ut mot lugn och solig baksida.
Sovrummet är målat i en härlig grön kalkfärg och har en smart och snygg skjutdörr till garderoben. Lilla toan följer husets övriga stil och är snyggt pyntad med en fondvägg i plåt.

Badrummet är beläget i källarplan, det är stort med dusch, dubbla handfat och golvvärme. Dessutom finns gott om förvaring och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förutom badrum finns även matskafferi, gästrum och pannrum på källarplan. Källarplanet är ljus och fräscht med bra takhöjd och känns mer som ett boplan genomgående.

Varmt välkomna att boka en visningstid!

Huset är besiktigat för att ta del av besiktningen ta kontakt med ansvarig mäklare.

Boka visning

  • Varmt välkomna att boka en visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fylsta, Kumla

Fylstagatan 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.