Krokek, Strandvägen, Kolmården

Strandvägen 218

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

"Sällsynt tillfälle utmed Bråvikens norra strand!"

Varmt välkomna till denna drömfastighet som verkligen uppfyller mångas högsta önskan - ett vackert och gediget finskt timmerhus med vidsträckt utsikt över Bråvikens glittrande vatten. Här bor du med en genomgående känsla av naturmaterial och det här är en plats som bara måste upplevas på plats!

Huset är fördelat på 1 ½ plan och entréplanet bjuder på ett fint kök/vardagsrum i öppen planlösning med eldstad och direkt anslutning till altandäcket och det fantastiska inglasade uterummet, ett ljust sovrum och ett helkaklat duschrum som nyligen renoverats. Övre planet har ett rymligt allrum med ryggåstak och ett ljusinsläpp som skapar en härlig rymd samt ett sovrum med utsikt över Bråviken, gott om förvaring samt möjlighet till braskamin där befintlig murstock kan nyttjas.

Utöver detta kan denna sagolika fastighet stoltsera ett garage med inredd övervåning, perfekt som tonårslägenhet, för gäster eller varför inte för uthyrning. Här finns dessutom ett uthus omgjort till relaxavdelning, ej att förglömma en härlig sjöbod med egen badbrygga vid stranden.

Här erbjuds kort & gott ett läge som sällan når marknaden - är det din dröm som slår in?

Välkommen hem.

Mer om mäklarna