Kolmården - Torsviken, Kolmården

Koriandervägen 34

  • 6 rum
  • 149 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 395 000 kr

Två nybyggda och inflyttningsklara familjevillor om 149 kvm med balkong och carport

Med naturen inpå knuten och vacker omgivning ligger dessa två gedigna 1-plansvillor med souterrängplan av modell Smart 149 från Myresjöhus. Denna trivsamma husmodell lämpar sig perfekt för barnfamiljen med fyra väl tilltagna sovrum, duschrum på bägge plan samt öppna, generösa umgängesytor.

Entréplanet har golvvärme genomgående och innehåller även gott om förvaringsutrymmen samt en separat tvättstuga. På övre plan möts vardagsrummet och köket i en öppen planlösning med stora fönsterpartier, rikligt ljusflöde och en luftig känsla. Köket är från HTH i stilrent och modernt utförande med maskinell utrustning från Siemens. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med vacker utsikt över området där Bråviken skymtar mellan hustopparna.

Husen har en hög standard med påkostade materialval och kvalitativ känsla genomgående. Vitmattlackat 3-stavsparkettgolv i hela huset, och uppvärmning via frånluftsvärmepump (vattenburet system) som håller driftkostnaderna nere. Här erbjuds dessutom carport och lättskött tomt som gränsar mot skogen.

Med ett högt och trivsamt läge i rogivande Torsviken bor du intill skog och natur, med vackra omgivningar, promenadstråk med utsikt över Bråviken och härlig bullerby-känsla. Här har du dessutom gångavstånd till lekplatser och badplats i Torsjön, och i Krokek finns all service man kan önska såsom förskolor och skolor, mataffär, sporthall, restaurang och kommunikationer.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kolmården - Torsviken, Kolmården

Koriandervägen 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.