Kolmården - Torsviken, Kolmården

Koriandervägen 20

Såld
  • 7 rum
  • 148 kvm
  • Villa

Nybyggt souterränghus om 148 kvm med hög standard och stor terrass

Högt beläget i barnvänliga Torsviken ligger detta nybyggda souterränghus av modell Smart 149 från Myresjöhus. Husets 148 kvm är praktiskt fördelade över bostadens sex rum och kök med väl tilltagna sovrum och trivsamma umgängesytor för såväl familj som vänner.

Villan har en genomgående hög standard med bl.a. ett kvalitativt och modernt kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp och trivsam utsikt. Vattenburen golvvärme, gediget parkettgolv samt två helkaklade duschrum med klinkergolv i exklusivt utförande. Genomtänkt planlösning med väldisponerade ytor och gott om förvaringsutrymmen med bl.a. förråd och stor klädkammare. Huset har även en stor och trivsam terrass placerad i härligt solläge med utsikt mot Bråviken och ostörd vy över området.

Rymlig tomt om 1085 kvm som gränsar mot skogen, med lättskött gräsmatta och generösa ytor för barnlek. Rofyllt och naturnära läge med begränsad trafik och vackra promenadstråk intill skogen. Här bor du dessutom med cykelavstånd till Torsjön med badplats, samt med närhet till Krokek och dess mataffärer, restauranger, förskolor och skolor.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna