Kolmården, Krokek, Kolmården

Vråkvägen 2

Såld
  • 4,5 rum
  • 119 kvm
  • Villa

"Villadrömmen med fint läge i barnvänliga Krokek!"

Äntligen presenteras denna idylliska villadröm med ett av Krokeks bästa lägen, fri sikt över gärdet! Denna charmiga enplansvilla uppförd med soutterräng, erbjuder en väldisponerad planlösning och gott om plats för hela familjen. Här bor du med flera ekonomiska och praktiska fördelar, inklusive en frånluftsvärmepump från 2020 med värmeåtervinning, dubbelgarage, ett inglasat uterum med optimalt solläge och en lättskött trädgårdstomt. Fastigheten har löpande renoverats och förbättras med kvalitativa materialval vilket skapar en modern och trivsam atmosfär. Här bor du dessutom med närhet till förskola och grundskola.

Insidan erbjuder på entréplan ett modernt renoverat kök från 2016 och ett rymligt vardagsrum där förberedelser för en braskamin redan är gjorda. Här finns också en praktisk tvättstuga renoverad 2020, två helkaklade badrum och två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ett extra rum som kan användas som hemmakontor eller som ett extrasovrum för den större familjen. I souterrängdelen hittar du en rymlig hall/allrum och ett mysigt sovrum med gott om förvaringsutrymmen.

Parkera bilen gör du antingen i garaget eller på den asfalterade uppfarten. Den friköpta trädgårdstomten är omsorgsfullt anlagd med trädgårdsland, lekstuga, gräsmatteytor, stenbeläggningar och ett rikt blomsterliv.

Här bor du i ett trivsamt område med närhet till restauranger, bad, äventyrsgolf, padel och Kolmården med dess skog och natur. Dessutom finns goda kommunikationer med buss samt pendeltåg till Stockholm i närheten.

Mer om mäklarna