Kolmården, Krokek, Kolmården

Valhallavägen 5

Såld
  • 7 rum
  • 107 kvm
  • Villa

"DEN KOMPLETTA HUSDRÖMMEN"

Kaklad pool, spabad, uppvärmning via bergvärme, solceller på taket och energiklass B. Vad mer kan man önska?

Valhallavägen 5 välkomnar er till ett mycket välskött hus med en rymlig och välplanerad planlösning om 133 kvm boarea och 129 kvm biarea fördelat över två plan. Insidan erbjuder möjlighet till bl.a. fyra trivsamma sovrum, två helkaklade duschrum, ett arbetsvänligt kök i öppen planlösning med loungedel och ett inbjudande sällskapsrum med stora fönsterpartier mot poolområdet. Här finns dessutom en väl tilltagen tvättstuga med dusch och bastu samt ett stort sällskapsrum med både bar och braskamin.

Hela huset andas karaktär där tidstypiska detaljer såsom parkettgolv, fönster utan spröjs och stora sällskapsytor blandas med nyare renoveringar i en häftig kombination.

Utsidan erbjuder en välskött trädgård med flera parkeringsplatser på uppfarten samt dubbelgarage på ca 60 kvm med automatiska portar. Här finns också flera fina planteringar, sittplatser och inglasat uterum i en svårslagen oas där hela familjen kan avnjuta flera härliga dagar året om med både pool och spabad. Här kommer du att bo i ett familjevänligt läge med närhet till förskola, skola och matbutik. Ett stenkast bort finns Krokeks resecentrum med goda kommunaktioner till såväl Norrköping som Stockholm.

Renoveringar/förbättringar har gjorts löpande under åren. Bredband/tv via fiber, uppvärmning via bergvärme och solceller på taket som ger låga driftkostnader. Aircondition finns i huset för reglering av kalluft och värme samt egen vattenbrunn på tomten som kan användas för bevattning av växter.

Besiktigad och klart med en tillhörande dolda fel försäkring som gäller i 10 år för er som köpare.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna