Klövsjö Katrina, Klövsjö

Svartåsvägen 1B

Såld
  • 6 rum
  • 164 kvm
  • Villa

Välkommen hem till Svartåsvägen 1B!

Vid strandkanten till Svartåstjärnen i Klövsjö finner du detta fantastiska hus. Läget är helt perfekt, så sjönara det kan bli och endast en kort promenad till både alpin- och ländskidåkning. Samt inte minst bra solläge då huset ligger en bit från fjällsidan och därmed har betydligt längre solexponering på eftermiddagarna och kvällarna än fastigheterna på fjällsidan i Klövsjö.

Huset är byggt i modern arkitektur i ett plan och loft. Storstugan utgör ca en tredjedel av markplanet och här samlas man för afterski och sköna middagar. När vädret tillåter kan man sitta ute på altanen på husets framsida, eller ta ett bad i jacuzzin eller rent av i tjärnen om andan faller på.

Stugan har mycket gott om umgängesytor, i den luftiga storstugan vid köksön, matgruppen, soffgruppen eller ute på verandan samt ytterligare i den lilla loungen på loftet. Totalt finns åtta sängplatser i fyra sovrum, stugan har tre badrum varav ett med bastu och access till jacuzzin genom altandörr rakt ut.

Det hela är byggt med noggrannhet och precision och det har inte sparats när det gäller materialval, vitvaxad kvistfri träpanel täcker väggar och tak, behandlad för att inte gulna med tiden.
Golvet i storstuga och hall utgörs av polerad betongplatta, sovrummen har ombonad känsla med en härligt mjuk heltäckningsmatta, badrummen har exklusivt klinker på golven.

Inför tillträdet kommer garaget intill stugan att färdigställas. Stugan kan säljas med möbler enligt överenskommelse.

Välkommen hem till både fjäll- och sjöutsikt samt skid- och skoteråkningen alldeles inpå.

Välkommen att kontakta din mäklare för tidsbokning av visning!

Mer om mäklarna