Klågerup, Klågerup

Gamla Malmövägen 25

Såld
  • 7 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Stilren och välplanerad funkisvilla med stor och lummig trädgård!

Förtrollas dagligen av den skånska naturen på väg hem till populära Klågerup! På detta utmärkta läge i Klågerup finner vi nu denna gedigna funkisvillan från 1939 med en fantastisk trädgård. Genom hela bostaden finner vi tilltalande attribut som förgyller; brädgolv, gedigen takhöjd och vackra fönsternischer som skänker fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Med en funktionell planlösning om två plan och källare är detta en formidabel familjebostad. Redan vid första anblicken ser man att detta är ett väl underhållet hus med och välskötta utemiljöer. Husets och garagets genomtänkta placering på tomten ger en fantastiskt stor trädgård med ytor för avkoppling, lek och odling.

Interiört finner vi på entréplan passande nog ett stort sällskapsrum i fil med en vacker matsal. Det moderna köket i vitt utförande ligger i anslutning till matsalen och har utgång till orangeriet, uteplatsen och trädgården. På övre plan finner vi tre gedigna sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplanet överraskar med ett stort sovrum, tvättmöjligheter, dusch, en verkstad och mängder med förvaring.

Den vackra utemiljön på husets trädgårdssida lockar med en ett rymligt orangeri perfekt för sena sommarkvällar, en stenlagd uteplats i bästa söderläge vilket ger sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Här finns alla förutsättningar för den med gröna fingrar i familjen att utveckla sitt odlingsintresse! Trädgården är med bokhäckar indelad i olika rum, med fruktträd, en syrenberså, prunkande rosenbuskar, trädgårdsland, stor gräsyta och rikligt med etablerade perenner i rabatterna. Allt omgärdat av insynsskyddande grönska.

I Klågerup tillhör du Svedala kommun där Klågerupskolan (F-9) är en liten trygg skola med mycket goda skolresultat. I Klågerup är det nära till naturupplevelser i backlandskapet med promenadavstånd till trevliga utflyktsmål som Vismarlövs bagarstuga, Torup, Pude badsjö och det finns ett föreningsliv med gott om fritidsaktiviteter för barn och unga. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Kommunikationsmöjligheterna är klockrena med buss 150 precis utanför dörren som tar dig snabbt in till Malmö.

Mer om mäklarna