Kimstad, Kimstad

Runstensvägen 13

Såld
  • 6 rum
  • 181 kvm
  • Villa

"VILLADRÖMMEN I BARNVÄNLIGA KIMSTAD KYRKBY!"

Varmt välkomna till Runstensvägen 13 och denna fantastiska tvåplansvilla belägen i barnvänliga Kimstad Kyrkby! Huset, som färdigställdes 2017 kännetecknar flertalet attraktiva attribut såsom vattenburen golvvärme, väl tilltagna fönsterpartier åt flera riktningar som tillsammans med den väldisponerade planlösningen skapar en ljus och härlig atmosfär att vistas i, en exklusiv och spännande arkitektur, takterrass, altandäck med spabad och grillplats samt en lättskött trädgårdstomt perfekt för hopp och lek med barnen!

Här bor du i ett av de största husen i det spännande bostadsprojektet Kimstad Kyrkby med 181 kvm fördelat på 6 rum och kök. Genomgående påkostade, stilfulla och harmoniserande materialval i hela huset. Insidan presenterar b.la ett gediget Ballingslöv-kök med köksö i öppen planlösning där flera tillval såsom utformning och storlek utförts, ett ljust och harmoniskt vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen, en praktisk tvättstuga, ett helkaklat duschrum samt ett sovrum. På övre plan hittar vi husets mer privata utrymmen med tre sovrum varav ett med anslutande Walk-in closet, ett helkaklat badrum samt ett rymligt allrum/vardagsrum med utgång till den fantastiska takterrassen.

Detta är ett hus som bara måste upplevas på plats, inte minst om sena höstkvällar med den glimrade utebelysningen! Som en extra bonus så slipper du fastighetsskatt fram till 2032 då huset byggdes 2017.

Parkerar bilen gör du antingen i garaget eller på den asfalterade uppfarten. Här finns dessutom en elbilsladdare.

Här bor du i ett familjärt och lummigt område som uppmuntrar till gemenskap med flera inbjudande sällskapsytor och en lekplats för barnen. Med närhet till grundskola och förskola finns alldeles intill huset. Området ligger dessutom på ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrköping, Linköping, Skärblacka och Finspång. I skärblacka finns barnvänlig sjö. För dig som väljer bort bilen så går pendeltåget från Kimstad till Norrköping på ca 12 min och ca 15 min till Linköping. Härifrån går även bussar till Skärblacka och Finspång.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna