Kimstad Kyrkby, Kimstad

Solstensvägen 19

Såld
  • 6 rum
  • 141 + 18 kvm
  • Villa

"BEKYMMERSFRITT och välplanerat boende för hela familjen!"

Varmt välkomna till Solstensvägen 19 och detta bekymmersfria och välplanerade boende med gott om plats för hela familjen! Huset, som färdigställdes 2019 är utrustat med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump med återvinning vilket genererar låga driftkostnader, väl tilltagna fönsterpartier åt flera riktningar som skapar en ljus och härlig atmosfär att trivas i, genomgående kvalitativa materialval, större förråd i anslutning till carport, altandäck med plats för grill och utemöbler, ovanmark pool, utedusch samt en lummig och lättskött trädgårdstomt. Detta är ett hus som bara måste upplevas på plats. Som en extra bonus så slipper du fastighetsskatt fram till 2034 eftersom huset är nybyggt.

Insidan om 141 välplanerade kvadratmeter disponerar på entréplan en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, inbjudande hall med generösa förvaringsmöjligheter, ett trivsamt sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättavdelning. På övre plan återfinns husets mer privata utrymmen med tre sovrum, en klädkammare och ett badrum med golvvärme. I anslutning till masterbedroom kan du nå den förberedda terrassen som med installation av staket eller inhägnad blir fullt användbar.

Parkerar bilen gör du antingen vid carporten eller på den grusbelagda uppfarten. Här finns dessutom en elbilsladdare.

Här bor du i ett nytt bostadsområde - Kimstad Kyrby - som kännetecknar spännande arkitekturer, praktiskt placering som uppmuntrar en gemenskap med flera inbjudande sällskapsytor och en lekplats för barnen. Närhet till grundskola och förskola finns runt hörnet. Området ligger dessutom på ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrköping, Linköping, Skärblacka och Finspång. I skärblacka finns barnvänlig sjö. Med närhet till Krokhagen där du har eljusspår samt spår för längdskidåkning. För dig som väljer bort bilen så går pendeltåget från Kimstad till Norrköping på ca 12 min och ca 15 min till Linköping. Härifrån går även bussar till Skärblacka och Finspång.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna