Greby, Kimstad

Lövängsvägen 61

REDO™
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

"FAMILJEVÄNLIG VILLA I POPULÄRA GREBY - KIMSTAD"

Varmt välkommen till Lövängsvägen 61 och denna trevliga 1,5-plansvilla belägen på friköpt trädgårdstomt med bra läge i populära Kimstad!

Villan erbjuder på entréplanet ett kök med gott om utrymme för matplats, ett helkaklat duschrum, tvättstuga, sovrum och ett vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum. Övre plan med ett rymligt allrum, ytterligare tre bekväma sovrum och ett mindre duschrum. Här finns gott om plats för hela familjen!

Framsidan är komplett med både uppfart och ett fristående garage med plats för bil.
Tomten erbjuder vackra planteringar, ett inglasat uterum och en förrådsbyggnad. Här finns gott om plats för att förvara dina verktyg och andra ägodelar. Intill tomtgräns finns ett grönområde med lekplats att nyttja för olika typer av aktivitet.

Kimstad erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag. För pendlaren finns en lokal tågstation inom kort räckhåll och för bilburna finns närhet till E4:an. För barnfamiljer finns för- och grundskolor i närheten, samt grönområden där barnen kan leka fritt. Om du behöver ytterligare service finns Skärblacka bara några kilometer bort. Där hittar du matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Greby, Kimstad

Lövängsvägen 61

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.